Reproductie Mondriaan, Victory Boogie Woogie

4,500.00

Reproductie Victory Boogie Woogie van Piet Mondriaan.

Deze replica is te koop voor een particulier of organisatie. Om de kleuren  in de afbeelding te herkennen, ontvang je er een kleurenkaart bij. Wil je als organisatie een tactiele replica van een ander schilderij bestellen? Informeer dan naar de voorwaarden.

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Dit schilderij Victory Boogie Woogie is gemaakt door de Nederlandse kunstschilder Piet Mondriaan, geboren te Amersfoort 1872 en overleden in 1944 in New York. Mondriaan maakte een groot ruitvormig schilderij waaruit elke zwarte lijn is verdwenen. Hij wilde dat het werk vrij en asymmetrisch werd en zocht naar een uitdrukking van het ritme in de chaos van Amerika. Een ritme dat in zijn ogen totaal verschilt van Europa en wat terug te horen is in de Boogie Woogie muziek. Mondriaan werkte tot vlak voor zijn dood in 1944 aan dit schilderij. Het werk is dus ook niet af. Met deze Taktilareplica wordt een impressie van de kleuren en de compositie van het schilderij overgebracht. Het origineel is te zien in het Haags gemeentemuseum. Replica is naar origineel formaat: 130 x 130 cm.

Beluister een interview met Jofke over deze replica.

Replica’s worden op bestelling handmatig op maat gemaakt. Er zit dus enkele weken/ maanden levertijd op. Wilt u graag voor een bepaalde datum een Taktila replica ontvangen? Geef dit dan door bij uw bestelling, dan proberen we daar rekening mee te houden.

Extra informatie

Afmetingen 130 × 130 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.