Werken voor het Taktila® Atelier

In het Taktila® atelier worden voelbare illustraties en hulpmiddelen gemaakt waarmee we aan blinde en slechtziende mensen uit kunnen leggen hoe onze visuele wereld eruit ziet. Het Taktila® atelier in Tilburg is een laagdrempelige werkplek waar vrijwilligers in een kleine vertrouwde omgeving kunnen werken aan persoonlijke doelen. In het Taktila® Atelier kunnen mensen met afstand tot de arbeidsmarkt hun steentje bijdragen aan een maatschappelijk doel. Het Taktila® Atelier is een onderdeel van Studio Xplo.

Het Taktila® atelier lijkt toe te zijn aan een nieuwe stap, wat betekent: klaar maken voor de markt. Wanneer het onderwijs, de zorg en de culturele sector klaar is voor deze nieuwe methode van informatieoverdracht, kunnen er bestellingen binnen komen voor onze leermiddelenkisten. Dit betekent dan dat wij deze werkzaamheden met ons kleine team niet meer kunnen bolwerken.
Daarom zijn we op zoek naar samenwerkingen met ondernemers/onderaannemers die op projectbasis Taktila® leermiddelenkisten willen illustreren.

Word jij onderaannemer?

Verzorg je dagbesteding of run je een werkplaats en denk je dat dit leuk en passend werk is voor je medewerkers? Dan kun je onderaannemer worden.
Wanneer er bestellingen van leermiddelenkisten bij ons binnenkomen kun je de opdracht krijgen om de illustraties in de 15 mappen te (laten) vervaardigen door je medewerkers.
Daar komt de nodige coördinatie bij kijken en daar kunnen we je €1.400,00 voor betalen. De BTW wordt verlegd naar onze klant, dus die hoef je niet te rekenen.

Lijkt het jou gezellig om mee te komen werken in het Taktila Atelier?

Om erachter te komen of het werk geschikt is voor je, kun je op afspraak op dinsdagmiddag komen kennismaken in ons Taktila Atelier in het centrum van Tilburg. Deze kennismaking/ proefperiode is op vrijwillige basis.

Openingstijden Taktila Atelier: dinsdagmiddag 13.00-16.30u en op afspraak

Wil je praten over een mogelijke samenwerking?

Informeer bij Jofke van Loon naar de stand van zaken.

jofke@Taktila.com
013- 544 0811

Op de hoogte blijven?

Recente reacties