Schilderij van huis met tuin

Ben je blind of slechtziend en wil jij nieuwe teken- en/of schildertechnieken leren?

Beeldend kunstenaar Jofke van Loon en haar medewerkers gaan graag met je op zoek naar geschikte methoden die ervoor zorgen dat je niet uitgeput raakt door de verkeerde (visuele) inspanning en waarbij je ook nog eens verrassende resultaten boekt.

  • Je kunt aansluiten bij de reguliere cursussen bij Studio Xplo. Met de Taktila methode® kunnen we je wegwijs maken in de beeldende begrippen en deze leren toepassen in tekeningen en schilderijen op een manier die bij jou past. Als je wel wat extra begeleiding kunt gebruiken proberen we een persoonlijk kunstmaatje voor je te regelen! Een les kost €19,00. Heb je een zorgindicatie of beschikking van de gemeente, dan hoef je geen BTW te betalen en kost een sessie €15,70. Neem de eerste les een kopie van de indicatie/ beschikking mee.
  • Wil je persoonlijke begeleiding? Dan kun je samen met Jofke ondervinden hoe jij jouw belevingswereld kunt vormgeven en communiceren. Maak een afspraak bij Studio Xplo of bij je thuis. Een persoonlijk consult: €80,00 p/u. Zonder BTW kost een sessie €66,00 p/u.

Links zie je een foto van hoe de 80-jarige blinde Bert Joung uit Oss zijn jeugdherinnering van zijn ouderlijk huis in Aruba in 12 lessen schilderde met zijn vingers. Het begon met een les over perspectieftekenen zoals het filmpje laat zien.