Wil je met een groep een workshop of cursus afnemen waarbij je non-visueel je eigen belevingswereld leert tekenen en/of schilderen? Dan kun je terecht bij Studio Xplo in Tilburg. Maar: beeldend kunstenaar Jofke van Loon komt graag met haar assistentie bij je langs voor een programma op maat. Taktila® workshops en -cursusprogramma’s zijn vooral een aanrader voor speciaal onderwijs, musea, revalidatiecentra en zorginstellingen.

Let op
Dankzij het VSBfonds kunnen we in 2017 introductieprijzen hanteren en Taktila® laagdrempelig introduceren. Per 2018 hanteren we marktprijzen. De prijzen op deze website gelden dus tót 2018. Per 2018 gelden reguliere marktprijzen. Heb je interesse in een Taktila® workshop? Boek dan snel!

Tips

  • Kennismaken kan heel laagdrempelig tijdens een gezellige workshop Schilderen met materialen. Laat je meenemen door je gevoel en het moment en leer minder bezig te zijn met een beoogd resultaat. Wat je maakt komt voort uit de beleving van dat moment en kan dus nooit verkeerd zijn. Wil je je verdiepen dan gaan we de Taktila® methode inzetten. Een kennismakingsworkshop ‘Schilderen met materialen’ is te boeken voor groepen vanaf 8 personen en kost €42,50 per persoon. Dit is inclusief materialen en exclusief 21% BTW. Bij activiteiten op locatie wordt er een reiskostenvergoeding in rekening gebracht.
  • Ook doofblinde mensen kunnen wij een unieke beleving meegeven. Neem dan wel je gids(en) mee.
  • In het kader van belevingsgerichte zorg en dagbesteding bieden wij een trainingsprogramma voor personeel