Reproductie Counter Weights van Kandinsky

650.00

Reproductie van Counter Weights van Wassily Kandinsky.

Deze replica is te koop voor particulieren. Om de kleuren  in de afbeelding te herkennen, kun je er een kleurenkaart bij kopen. Wil je als organisatie een tactiele replica bestellen? Informeer dan naar de voorwaarden.

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Wassily Kandinsky was een Russisch Franse kunstschilder, geboren op 16 december 1866 in Moskou en gestorven op 13 december 1944 in Frankrijk. Zijn schilderstijl behoorde aanvankelijk tot het expressionisme. Het schilderij Counter Weights stamt uit 1926. Kandinsky stond bekend om zijn theorie dat abstracte kleuren en vormen gebruikt konden worden om het ´innerlijk leven´ van de schilder te laten zien aan de buitenwereld. Met deze Taktilareplica wordt een impressie van de kleuren en de compositie van het schilderij overgebracht. Het origineel is te bezichtigen in Kunstmuseum Mülheim an der Rühr. Origineel formaat: 50 × 50 cm.

Replica’s worden op bestelling handmatig op maat gemaakt. Er zit dus enkele weken levertijd op. Wilt u graag voor een bepaalde datum een Taktila replica ontvangen? Geef dit dan door bij uw bestelling, dan proberen we daar rekening mee te houden.

Extra informatie

Afmetingen 50 × 50 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.