Reproductie Van Gogh, Korenveld met kraaien

895.00

Replica van Van Gogh, Korenveld met kraaien.

Deze replica is te koop voor particulieren. Om de kleuren  in de afbeelding te herkennen, kun je er een kleurenkaart bij kopen. Wil je als organisatie een tactiele replica bestellen? Informeer dan naar de voorwaarden.

Beschikbaar via nabestelling

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Vincent van Gogh is geboren in Zundert (NL) op 30 maart 1853. Hij Vincent staat bekend om zijn eigenzinnige manier van schilderen. Hij neemt je mee in een andere wereld met zijn schilderijen opgebouwd uit kleine streepjes vaak in rondjes die een draaiende beweging maken. Je krijgt een idee van de drukke en beweeglijke kijk die Vincent van Gogh op de wereld had. Hij schilderde zoals hij de wereld om zich heen interpreteerde. Het schilderij Korenveld met kraaien maakte hij in 1890, ook wel Korenvelden onder dreigende luchten met kraaien genoemd en is een van zijn laatste werken. De lucht wordt donker en een zwerm kraaien vliegt op, als een voorbode van de dood. Duidelijk te zien is Van Goghs bezeten, bijna gefrustreerde werkwijze: haastig en dik opgebrachte stroken verf. Tegenwoordig hangt het schilderij in het Van Gogh Museum te Amsterdam. Origineel formaat: 50,5 x 100,5 cm.

Replica’s worden op bestelling handmatig op maat gemaakt. Er zit dus enkele weken levertijd op. Wilt u graag voor een bepaalde datum een Taktila replica ontvangen? Geef dit dan door bij uw bestelling, dan proberen we daar rekening mee te houden.

Extra informatie

Afmetingen 80 × 40 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.